Vrijwilligers Nieuws

OKTOBER 2017

Vrijwilligersavond

Zaterdag 23 september was het weer zover. Alle vrijwilligers van onze vereniging waren uitgenodigd om gezellig met elkaar te eten en te praten. Tijdens een wedstrijd komt het er meestal niet van en nu was er tijd voor elkaar. Het was gezellig en het eten was erg lekker. Met elkaar hebben we een fijne avond gehad. Maar dat kan eigenlijk ook niet anders met zo'n stel fijne betrokken mensen bij onze vereniging. Wij hebben heel veel vrijwilligers binnen onze vereniging die we graag ieder jaar willen ontmoeten tijdens deze avond. Als je dit jaar niet in de gelegenheid was om te komen: voor de volgende keer ben je van harte welkom. Het gaat er niet om hoeveel en wat je doet maar dat je wat doet om onze vereniging draaiende te houden. Dit was weer een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten. We zeggen dan ook: tot de volgende keer!


Vacatures

Coördinator schoonmaak

We zoeken een coördinator die het schoonmaakrooster wil maken voor het elke 2 weken schoonmaken van de kantine, kleedkamers en toiletten in een team van ca. 8 personen. Deze coördinator benadert tevens de nieuwe aanmelders voor hulp bij het schoonmaken en heeft gemiddeld 2x per jaar afstemming met de commissie gebouwenbeheer.

 

Jubileumwerkgroep

Op 8 januari 2019 bestaat onze vereniging 70 jaar! Lijkt het je leuk om samen een mooi jubileumjaar te organiseren? Meld je dan aan voor de jubileumwerkgroep via vrijwilligers@gemzen.nl

 

Redactie

De redactie bestaat nog uit 3 leden en kan wel wat versterking gebruiken. Ze komen 1x per 2 maanden bij elkaar. Wil je meer informatie? Bel dan met Warry Kooistra, tel.  06-518 359 60.

 

Incidenteel helpen

Wil of kun je geen structurele bijdrage leveren aan het vrijwilligerswerk? Kijk dan snel op de activiteitenkalender van de Wedstrijd Organisatie Commissie en meld je aan voor hulp bij één van onze thuiswedstrijden. Reageer op de oproep die ca. 3 weken voor de wedstrijd via de mail wordt verstuurd of meld je nu alvast aan via vrijwilligerswoc@gemzen.nl

 

Vrijwilligerskaarten

Regelmatig ontvangen wij aanmeldingen voor hulp via de vrijwilligerskaarten. Ons streven is om daarna contact op te nemen met het betreffende lid, maar er gaat weleens iets niet goed. Zoals iedereen wel weet: waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt. Maar dan wordt er in ieder geval gewerkt.

 

Wat is er gebeurd: een aantal vrijwilligerskaarten die ingevuld waren voor aanmelding hulp bij diverse zaken zijn aan het dwalen gegaan en niet op de goede bestemming terecht gekomen. Dat houdt in dat er een aantal toekomstige vrijwilligers niet zijn benaderd door ons.

 

HEEL ERG VERVELEND 

 

Heb jij ook een vrijwilligerskaart ingevuld en je aangemeld om te helpen en heb je niets van ons gehoord? neem alsjeblieft contact met ons op dan kunnen wij dit weer recht zetten.

 

De vrijwilligerscommissie

Dini, Jos en Jacqueline

vrijwilligers@gemzen.nl