Vrijwilligers Nieuws

september 2018

 

Ons team van schoonmakers is zeer klein geworden. Er zijn nog maar 2 ploegen over. Wij zijn dus dringend op zoek naar vrijwilligers die 1x per 6 weken ons clubgebouw willen schoonmaken. Je hoeft het niet alleen te doen want we werken met ploegjes van 2 à 3 personen. In overleg kun je zelf bepalen op welke dag en tijdstip je schoonmaakt. Voor meer info en aanmelden kun je mailen naar vrijwilligers@gemzen.nl

 

Vacatures

Coördinator schoonmaak

We zoeken een coördinator die het schoonmaakrooster wil maken voor het elke 2 weken schoonmaken van de kantine, kleedkamers en toiletten in een team van ca. 8 personen. Deze coördinator benadert tevens de nieuwe aanmelders voor hulp bij het schoonmaken en heeft gemiddeld 2x per jaar afstemming met de commissie gebouwenbeheer.

 

Jubileumwerkgroep

Op 8 januari 2019 bestaat onze vereniging 70 jaar! Lijkt het je leuk om samen een mooi jubileumjaar te organiseren? Meld je dan aan voor de jubileumwerkgroep via vrijwilligers@gemzen.nl

 

Redactie

De redactie bestaat nog uit 3 leden en kan wel wat versterking gebruiken. Ze komen 1x per 2 maanden bij elkaar. Wil je meer informatie? Bel dan met Warry Kooistra, tel.  06-518 359 60.

 

Incidenteel helpen

Wil of kun je geen structurele bijdrage leveren aan het vrijwilligerswerk? Kijk dan snel op de activiteitenkalender van de Wedstrijd Organisatie Commissie en meld je aan voor hulp bij één van onze thuiswedstrijden. Reageer op de oproep die ca. 3 weken voor de wedstrijd via de mail wordt verstuurd of meld je nu alvast aan via vrijwilligerswoc@gemzen.nl

 

Vrijwilligerskaarten

Regelmatig ontvangen wij aanmeldingen voor hulp via de vrijwilligerskaarten. Ons streven is om daarna contact op te nemen met het betreffende lid, maar er gaat weleens iets niet goed. Zoals iedereen wel weet: waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt. Maar dan wordt er in ieder geval gewerkt.

 

Wat is er gebeurd: een aantal vrijwilligerskaarten die ingevuld waren voor aanmelding hulp bij diverse zaken zijn aan het dwalen gegaan en niet op de goede bestemming terecht gekomen. Dat houdt in dat er een aantal toekomstige vrijwilligers niet zijn benaderd door ons.

 

HEEL ERG VERVELEND 

 

Heb jij ook een vrijwilligerskaart ingevuld en je aangemeld om te helpen en heb je niets van ons gehoord? neem alsjeblieft contact met ons op dan kunnen wij dit weer recht zetten.

 

De vrijwilligerscommissie

Jos Kamphuis en Jacqueline Dijkslag

vrijwilligers@gemzen.nl