Vrijwilligers Nieuws

Uitnodiging vrijwilligers

Namens het bestuur willen we alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Daarom nodigen wij jullie van harte uit voor een kop koffie/thee met iets lekkers tijdens de clubkampioenschappen 2020.

We zien jullie graag op één van onderstaande dagen/tijden:

vrijdag 25 september van 19:00-20:00 uur

zaterdag 26 september van 10:00-14:00 uur

op de Lambert Dijkslagbaan. Wij zorgen ervoor dat jullie niet met lege handen naar huis gaan! Daarom is het wel nodig om je aan te melden. Dit kan door te mailen naar: vrijwilligers@gemzen.nl

Laat ook even weten als je niet kunt/wilt komen. Dan bezorgen we de attentie bij je thuis!

Nieuwe werkgroep Grote Clubactie

Op verzoek van het bestuur zijn we op zoek gegaan naar vrijwilligers voor het organiseren van de Grote Clubactie. Aan de hand van de ingezonden vrijwilligerskaarten zijn we gaan bellen. En het is gelukt! Een groep van 6 enthousiaste (ouders van) leden heeft eind augustus bij elkaar gezeten en is daarna gelijk aan de slag gegaan, samen met Hellen en Jantina van de vrijwilligerscommissie.

Superbedankt dames en veel succes!

foto werkgroep Grote Clubactie

v.l.n.r. Anneke van Olst, Nadja Boers, Jacoline Lokhorst, Luciana Rigotto, Alice Vis, Jantina vd Bosch, Jacobien Schoonhoven en Hellen Simens.

 

Vacatures (zie ook)

 

Incidenteel helpen

Wil of kun je geen structurele bijdrage leveren aan het vrijwilligerswerk? Kijk dan snel op de activiteitenkalender van de Wedstrijd Organisatie Commissie en meld je aan voor hulp bij één van onze thuiswedstrijden. Reageer op de oproep die ca. 3 weken voor de wedstrijd via de mail wordt verstuurd of meld je nu alvast aan via vrijwilligerswoc@gemzen.nl

 

 

De vrijwilligerscommissie,

Hellen Simens, Jantina van den Bosch en Jacqueline Dijkslag

vrijwilligers@gemzen.nl