Sponsoring

Sponsoring is een manier om creatief met elkaar samen te werken. Samenwerking, waarbij twee partijen iets voor elkaar kunnen betekenen, is immers de beste vorm van tot elkaar komen. De volgende bedrijven zijn de hoofdsponsoren van onze vereniging.

Rabobank Noord - Veluwe hoofdsponsor Van Bank tot Bank Heerde
De Rabobank staat middenin de maatschappij. Daarom sponsort zij activiteiten waarbij mensen elkaar ontmoeten en samenwerken, waarbij de bank zich voornamelijk richt op sport, cultuur en maatschappij. 

Unifact internettechnologie
Unifact heeft onze vereniging deze prachtige website geschonken in het kader van het 60 jarig bestaan. De al jaren bestaande versie van de website was aan verandering toe. Wel is getracht om de informatie die u gewend was te behouden.

Dalli de Klok sponsor Dalli-run Heerde
De Dalli-run is al jaren een begrip in de hardloopwereld en wordt elk jaar in oktober gehouden. Het parcours loopt grotendeels door een bebost gebied in Heerde. En, omdat eind oktober de herfstkleuren in het bos op z'n mooist zijn is deze loop een van de mooiste natuurlopen in Nederland. 

                     Klokloop 2008

 

 

Koninklijke Euroma Kruidenloop Wapenveld
Na de sluiting van de Berghuizer Papierfabriek voelde Koninklijke Euroma een morele plicht de loop voor het dorp Wapenveld te behouden. Dat is meer dan gelukt. Euroma is een zeer gastvrij bedrijf en ieder jaar op de derde zaterdag van maart komen er veel lopers naar de  Wapenveldse kruidenfabriek. 

 

Koninklijke Van der Most
De Koninklijke Van der Most sponsort ons ook al diverse jaren. Zij stellen ons in staat om jaarlijks onze indoorwedstrijd te kunnen organiseren. Ook verzorgen zij elk jaar de diploma's die door hun ieder jaar wisselende uitstraling met enige trots door de kinderen in ontvangst genomen worden. Tevens verzorgd Van der Most het drukwerk voor ons prachtige clubblad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Runnersworld Apeldoorn
Sinds de opening van de nieuwe kunststofbaan behoren zij ook tot de vaste groep sponsoren van onze vereniging. Zo krijgen de leden er 10% korting op hun assortiment en geven zij elk jaar een flink bedrag aan waarde bonnen die wij dan kunnen gebruiken als prijzen voor de Van Bank tot Bank.

 

 

 

 

Puur!
"De Puur! Zwolse Bos Loop" is sinds januari 2011 de nieuwe naam voor
de halve marathon, 10 km en 5 km .  
Puur! is een winkel waar boeren-, ambachtelijke- en biologische producten worden verkocht.
Eigenaar Bas Mekking, zelf een fervent hardloper, zal onder andere zorgen voor het drukwerk en de prijzen die voor deze loop nodig zijn. Puur! is sinds oktober 2012 gevestigd aan de Dorpsstraat in Heerde. 

Eurozorg                                                                                                                                             Sinds december 2011 is Eurozorg de sponsor van de Sintloop. Deze loop past qua datum precies bij Eurozorg, groot in collectieve zorgverzekeringen. Begin december zijn zorgverzekeringen namelijk volop in het nieuws. 

Naast bovenstaande sponsoring, zijn er meerdere bedrijven die ons ondersteunen. De overige sponsoractiviteiten berusten op een aantal pijlers:

 

 

 

 

 

 

 

 

advertenties in het clubblad De Gems;

  1. algemene sponsoring in de vorm van bordreclame, via de web site etc.

1. Advertenties in het clubblad De Gems: door het laagdrempelige karakter (de kleinste advertentie kost € 33,- per jaar) levert dit een breed draagvlak op in het Heerder bedrijfsleven; meer dan 70 bedrijven maken gebruik van deze vorm van sponsoring. Advertenties zijn een solide bron van inkomsten en richting het bedrijfsleven geldt: van het een komt het ander. De adverteerders worden jaarlijks door een team van vrijwilligers benaderd. 

2. Binnen deze categorie kennen we ondermeer de hoofdsponsor en subsponsor(-en), de bordsponsoren, vrienden van De Gemzen, de Club van 50, maar ook de inzameling van oud papier wordt tot deze vorm van sponsoring gerekend. Door het gebruik van meerjarige contracten wordt een zekere mate van continuïteit gerealiseerd. De Gemzen staan open voor andere varianten van sponsoring.

 Heeft u belangstelling voor onze vereniging en denkt u er over ons te ondersteunen, neem dan contact op met de sponsorcommissie: Rob van Vliet of Eildert Delger