Clinic 5 km dalli-run

Op zaterdag 27 oktober is de 36e dalli-run. Eén van de onderdelen is de 5 km. En ook voor die afstand wordt dit jaar een clinic georganiseerd. Bij Atletiekvereniging de Gemzen is veel ervaring opgedaan in het geven van trainingsclinics en beginnerscursussen. Dit jaar wordt ook voor de 5 km een clinic georganiseerd.  

Voor wie zijn de clinics bedoeld?
De clinic is bedoeld voor "de gevorderde beginner". De clinic is er op gericht op 27 oktober de 5 km op een fatsoenlijke manier te kunnen uitlopen. Je moet dus geen absolute beginner zijn, want dan is 8 weken te kort en het risico op blessures te groot. Maar het kan een mooie manier zijn om je loopcarriëre een zetje te geven of het lopen weer op te pakken en weer te herintreden in de loopwereld. De eerste trainingsavond is dinsdag 4 september.   

Wat kun je verwachten?
Op dinsdagavond (19.30) groepstraining (loopscholing en interval op de baan)
Op zaterdag (9.00) een training die wat meer gericht is op het lopen van afstanden 

Misschien dat er na enkele weken een 3e (individuele) training kan worden toegevoegd, maar dat is niet voor iedereen weggelegd.  

Wat kost het?
Deelname aan deze clinics is gratis voor Gemzenleden en medewerkers van Dalli. Niet-leden betalen € 40,00 en dat is dan inclusief een startbewijs voor de Dalli-run

Interesse?
Wil je meedoen aan deze clinic? Download dan het inschrijfformulier en mail deze ingevuld naar wim.potjes@ziggo.nl