Clinic 5 km Dalli-run

Op zaterdag 28 oktober is de 35e Dalli-run. Eén van de onderdelen is de 5 km. En ook voor die afstand wordt dit jaar een clinic georganiseerd. Bij Atletiekvereniging de Gemzen is veel ervaring opgedaan in het geven van trainingsclinics en beginnerscursussen. Dit jaar wordt daar dus de 5 km Dalli-run aan toegevoegd. 

Voor wie zijn de clinics bedoeld?
De clinic is speciaal bedoeld voor werknemers van Dalli. Maar ook anderen kunnen hieraan meedoen. Het doel van de clinic is om 28 oktober de 5 km op een fatsoenlijke manier te kunnen uitlopen. Je moet dus geen absolute beginner zijn, want dan is 8 weken te kort en het risico op blessures te groot. Maar het kan een mooie manier zijn om het lopen weer op te pakken en weer te herintreden in de loopwereld. De eerste trainingsavond is dinsdag 5 september.   

Wat kun je verwachten?
Op dinsdagavond (19.30) groepstraining (loopscholing en interval op de baan)
Op zaterdag (9.00) een training die wat meer gericht is op het lopen van afstanden 

Misschien dat er na enkele weken een 3e (individuele) training kan worden toegevoegd, maar dat is niet voor iedereen weggelegd.  

Wat kost het?
Deelname aan deze clinics is gratis voor Gemzenleden en medewerkers van Dalli. Niet-leden betalen € 40,00 en dat is dan inclusief een startbewijs voor de Dalli-run

Interesse?
Heb je interesse in deze clinic?, stuur dan een mail naar