Clinic 10 km Dalli-run

Op zaterdag 27 oktober is de 36e Dalli-run. Eén van de onderdelen is de 10 km. Bij Atletiekvereniging de Gemzen wordt voor leden en niet-leden een speciale clinic gegeven in aanloop naar deze 10 km. Deze clinic wordt voor de 3e keer gegeven en de beide voorgaande keren was het een groot succes. Velen verbeterden hun persoonlijk record op het toch wel selectieve parcours.

Voor wie zijn de clinics bedoeld?
De clinic is bedoeld voor lopers die een 10 km goed aankunnen, maar wel eens wat sneller willen. Dus ook voor de doorgewinterde 10-km lopers. De trainingen zijn er op gericht een persoonlijk record te lopen op 27 oktober. Er zullen dus de nodige snelheidstrainingen worden gedaan. De eerste trainingsavond is dinsdag 28 augustus (maar een week later aanhaken is geen probleem).   

Wat kun je verwachten?
Op dinsdagavond (19.30) groepstraining (loopscholing en daarna intensieve interval op de baan)
Op donderdag of vrijdag een individuele training (extensieve interval of duur)
Op zondag (9.00) groepstraining op de weg en in het bos (duurloop of langere tempo's)

Daarnaast is er voor lopers die 4 x per week lopen nog een 4e training ingepland en voor de lopers die 5 x per week lopen nog een vijfde (dat zijn meestal herstelduurloopjes) 

Wat kost het?
Deelname aan deze clinics is gratis voor Gemzenleden. Niet-leden betalen € 45,00 en dat is dan inclusief een startbewijs voor de Dalli-run

Interesse?
Heb je interesse in deze clinic?, download dan het   Op 19 augustus waren er al 32 aanmeldingen.

Vervolgclinics
Na de Dalli-run gaan de trainingen voor de liefhebbers door richting een 15 km (dat kan de Zevenheuvelenloop zijn) en daarna een richting een goede halve marathon half december.