Vrijwilligers Nieuws

januari 2019

Trainen of poetsen?

Helaas, we hebben geen reactie gehad op onze oproep voor hulp bij het schoonmaken. 

Er zijn nog slechts 2 dames die 1x per 8 weken schoonmaken. En 2 heren die regelmatig de wc’s checken na de wedstrijden. Maar 1x per 8 weken is echt te weinig! 

Nu kunnen we natuurlijk nadat er gepoetst is het clubhuis dicht laten zodat het lekker schoon blijft. Plassen en douchen tijdens/na de training mag je dan lekker thuis doen. Of het bestuur voorstellen om een schoonmaakbedrijf in te huren. Of alle leden die nog geen vrijwilligerswerk binnen de vereniging doen, automatisch indelen in de schoonmaakploeg. 

Stel er blijven 300 leden over die nu niets doen, dan kunnen we schoonmaakploegen maken van 3-5 personen en ben je ca. 1x per jaar aan de beurt om te poetsen. Dus 1x per jaar niet trainen maar poetsen! Dat moet toch kunnen.

Wie een andere oplossing weet, mag het zeggen. 

 

Vacatures

Coördinator schoonmaak

We zoeken een coördinator die het schoonmaakrooster wil maken voor het elke 2 weken schoonmaken van de kantine, kleedkamers en toiletten in een team van ca. 8 personen. Deze coördinator benadert tevens de nieuwe aanmelders voor hulp bij het schoonmaken en heeft gemiddeld 2x per jaar afstemming met de commissie gebouwenbeheer.

 

Ons team van schoonmakers is ondertussen ook zeer klein geworden. Er is nog maar 1 ploeg over. Wij zijn dus dringend op zoek naar vrijwilligers die 1x per 6 weken ons clubgebouw willen schoonmaken. Je hoeft het niet alleen te doen want we werken met ploegjes van 2 à 3 personen. In overleg kun je zelf bepalen op welke dag en tijdstip je schoonmaakt. Voor meer info en aanmelden kun je mailen naar vrijwilligers@gemzen.nl


Jubileumwerkgroep

Op 8 januari 2019 bestaat onze vereniging 70 jaar! Lijkt het je leuk om samen een mooi jubileumjaar te organiseren? Meld je dan aan voor de jubileumwerkgroep via vrijwilligers@gemzen.nl

 

Redactie

De redactie bestaat nog uit 3 leden en kan wel wat versterking gebruiken. Ze komen 1x per 2 maanden bij elkaar. Wil je meer informatie? Bel dan met Warry Kooistra, tel.  06-518 359 60.

 

Incidenteel helpen

Wil of kun je geen structurele bijdrage leveren aan het vrijwilligerswerk? Kijk dan snel op de activiteitenkalender van de Wedstrijd Organisatie Commissie en meld je aan voor hulp bij één van onze thuiswedstrijden. Reageer op de oproep die ca. 3 weken voor de wedstrijd via de mail wordt verstuurd of meld je nu alvast aan via vrijwilligerswoc@gemzen.nl

 

 

De vrijwilligerscommissie

Jos Kamphuis en Jacqueline Dijkslag

vrijwilligers@gemzen.nl