Nieuws

Maandag 13 Januari 2020

Komende zaterdag organiseren we voor de 38e keer de Atlantisdata Zwolse Bos Loop. En de laatste jaren begint het loperslegioen deze prachtige loop te ontdekken. Het deelnemersaantal zit dan ook al een aantal jaren in de lift. Vorig jaar werd een recordaantal inschrijvingen van 730 genoteerd en als de voortekenen niet bedriegen zou dat record er dit jaar wel weer eens aan kunnen gaan. 

Keus uit afstanden
De Atlantisdata Zwolse Bos Loop kent voor iedere loper wat wils. Voor de jeugd zijn er baanlopen van 400 en 1000 meter en een 2500 op de weg. Voor de oudere jeugd en nog oudere jeugd :) is er keus tussen een 5 km, 10 km of een halve marathon. De halve marathon maakt uiteraard de grootste lus door het Zwolse Bos. Veel lopers nemen deze halve op in hun voorbereiding op een voorjaarsmarathon.

Voorspel je eindtijd en win een loopshirt met je naam
Sponsor Atlantis data stelt een mooi loopshirt (met je eigen naam) beschikbaar voor degene die zijn/haar eindtijd het best weet te voorspellen. Klik hier voor meer informatie en om je tijd te voorspellen. 

Inschrijven?
Voorinschrijven kan nog tot donderdag 17.00 uur. Zaterdag kun je natuurlijk ook nog inschrijven, je betaalt dan wel iets meer.Bekijk alle nieuws berichten