Nieuws

Maandag 2 December 2019

Het was natuurlijk het weekend van de PLUS Sintloop. Maar er was natuurlijk meer. En er werden zeer opmerkelijke prestaties geleverd. Zo liep Bertine Engelsman afgelopen zaterdag naar een fraaie 2e plaats bij de 65 km lange “3 Bruggen Ultraloop” in Kampen. 65 km, je moet het maar doen!

Zondag was de Montferlandrun (15km) in en rond ’s Heerenberg. Het kleinere broertje of zusje van de Zevenheuvelenloop. Maar wel een hele grote wedstrijd met veel toppers aan de start. Eén van die toppers was onze eigen Annet Bultman. Zij wist als 53-jarige te winnen in de categorie Vrouwen 45 en liep met 1.02.34 haar vorig jaar in dezelfde wedstrijd gevestigde clubrecord (1.04.24) aan flarden: 1.02.34.

En dan was er nog een opmerkelijke prestatie van Anneli Dijkslag. Anneli, opgegroeid bij De Gemzen en in haar studietijd verhuisd naar Utrecht en lid geworden van Hellas, liep in Valencia haar eerste marathon. Als eerbetoon aan Lambert liep ze de marathon in Gemzenshirt. Onder toeziend oog van pa en ma Martin en Jacqueline liep ze in een zeer gelijkmatig gelopen race naar een prachtige 3.39.13.Bekijk alle nieuws berichten