Nieuws

Donderdag 2 Augustus 2018

Op zaterdag 27 oktober is de 36e Dalli-run. Eén van de onderdelen is de 10 km. Bij Atletiekvereniging de Gemzen wordt voor leden en niet-leden een speciale clinic gegeven in aanloop naar deze 10 km. Deze clinic wordt voor de 3e keer gegeven en de beide voorgaande keren was het een groot succes. Velen verbeterden hun persoonlijk record op het toch wel selectieve parcours.

Voor wie zijn de clinics bedoeld?
De clinic is bedoeld voor lopers die een 10 km goed aankunnen, maar wel eens wat sneller willen. Dus ook voor de doorgewinterde 10-km lopers. De trainingen zijn er op gericht een persoonlijk record te lopen op 27 oktober. Er zullen dus de nodige snelheidstrainingen worden gedaan. De eerste trainingsavond is dinsdag 28 augustus (maar een week later aansluiten is geen probleem).   

Wat kun je verwachten?
Op dinsdagavond (19.30) groepstraining (loopscholing en daarna intensieve interval op de baan)
Op donderdag of vrijdag een individuele training (extensieve interval of duur)
Op zondag (9.00) groepstraining op de weg en in het bos (duurloop of langere tempo's)

Daarnaast is er voor lopers die 4 x per week lopen nog een 4e training ingepland en voor de lopers die 5 x per week lopen nog een vijfde (dat zijn meestal herstelduurloopjes) 

Wat kost het?
Deelname aan deze clinics is gratis voor Gemzenleden. Niet-leden betalen € 45,00 en dat is dan inclusief een startbewijs voor de Dalli-run

Interesse?
Heb je interesse in deze clinic?, download dan het   

 

Eveneens clinic 5 km
Naast de clinic voor de 10 km is er ook een clinic voor de 5 km.  Deze clinic is bedoeld voor "de gevorderde beginner". De clinic is er op gericht op 27 oktober de 5 km op een fatsoenlijke manier te kunnen uitlopen. Je moet dus geen absolute beginner zijn, want dan is 8 weken te kort en het risico op blessures te groot. Maar het kan een mooie manier zijn om je loopcarriëre een zetje te geven of het lopen weer op te pakken en weer te herintreden in de loopwereld. De eerste trainingsavond is dinsdag 4 september.   

Wat kun je verwachten?
Op dinsdagavond (19.30) groepstraining (loopscholing en interval op de baan)
Op zaterdag (9.00) een training die wat meer gericht is op het lopen van afstanden 

Misschien dat er na enkele weken een 3e (individuele) training kan worden toegevoegd, maar dat is niet voor iedereen weggelegd.  

Wat kost het?
Deelname aan de 5km clinic is gratis voor Gemzenleden en voor medewerkers van Dalli. Niet-leden betalen € 40,00 en dat is dan inclusief een startbewijs voor de Dalli-run

Interesse?
Wil je meedoen aan deze clinic? Download dan het inschrijfformulier en mail deze ingevuld naar wim.potjes@ziggo.nl Bekijk alle nieuws berichten