Nieuws

Donderdag 9 September 2021

Beste Gemzen,

Vanaf woensdag 8 september (tot en met 2 november) heeft de Jumbo in Heerde een bijzondere actie. Vanaf nu kun je namelijk sparen voor gepersonaliseerde clubartikelen!

Hoe spaar je mee? 

Gedurende de actieperiode ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen bij Jumbo Heerde een actiezegel. Heb je een volle spaarkaart, dan kun je deze bij de servicebalie van de Jumbo inleveren. Je krijgt dan een unieke code!

Via www.myclubstore.nl/jumboheerde wordt je dan doorverwezen naar een speciale webshop. Na het aanmaken van een account kun je hier vervolgens De Gemzen selecteren, je artikel selecteren, en kun je vervolgens dit artikel zelf personaliseren en bestellen met je unieke code. Ongeveer 4 weken na het sluiten van de webshop kun je je artikel ophalen.

Naast dat je hele mooie gepersonaliseerde artikelen kunt sparen is het leuke aan deze actie dat je op deze manier ook een mooi bedrag kan ophalen voor de vereniging. Bij elke bestelling sponsort Jumbo Heerde namelijk de clubkas. Dus ga je naar Jumbo, accepteer dan de zegels en gebruik je ze niet zelf, geef ze dan aan iemand van de vereniging.Bekijk alle nieuws berichten