Nieuws

Donderdag 12 Juli 2018

Het is vrijdag 6 juli rond 16.00 uur als de eerste pupillen de Lambert Dijkslagbaan op komen rennen. Afgeladen met luchtbed, slaapzak en een tas met de nodige (sport)kleding. Sommigen nog wat nerveus, want ja, wat staat je eigenlijk allemaal te wachten het komende weekend? Maar allemaal hebben ze er super veel zin in!

Alle kids en ouders worden verwelkomt met ranja, koffie of thee met wat lekkers. De kinderen zoeken hun tent op en pakken hun spullen uit. Snel badkleding aan, want er staat een buikschuifbaan klaar!

Op vrijdag volgen ze met elkaar een funmeerkamp, een combinatie van verschillende atletiekonderdelen, water en vooral een flinke dosis fun. Daar krijg je trek van! We gaan samen aan tafel voor een lekkere bbq.

De avond wordt verder gevuld met een Bonte Avond, een swingende disco en een spannend avondspel georganiseerd door onze enthousiaste junioren. Nog even gezellig napraten bij een kampvuur met marsmallows en daarna hup de tent in.

Na een goed ontbijt gaan op zaterdagochtend de groepjes op pad voor een speurtocht met diverse opdrachten en vragen door het Zwolse Bos. Eenmaal terug op de baan nog een paar keer over de buikschuifbaan en dan loopt het kamp toch echt op z’n einde.

Het was een geslaagd kamp... !Bekijk alle nieuws berichten