Nieuws

Donderdag 2 Januari 2020

Ook in 2020 organiseert Atletiekvereniging “De Gemzen” weer beginnerscursussen en wel in Heerde, Wezep en Elburg. De eerste cursus is in Heerde en dat is al voor het 15e jaar op rij. De cursus duurt 13 woensdagavonden en begint op 15 januari. Er wordt gelopen op de Lambert Dijkslag Atletiekbaan. De training begint om 19.30 uur en duurt ongeveer een uur. De cursus kost 47,50 euro waarvoor je na afloop ook een fraai loopshirt krijgt.

De cursus is laagdrempelig en heeft als doel om je op een leuke maar toch effectieve manier kennis te laten maken met de loopsport. De training is zo opgezet dat je in april een afstand van 5 kilometer kan hardlopen. 

De cursus is niet direct bedoeld om gewicht kwijt te raken. Om dat te bereiken zul je de nodige kilometers moeten maken en dat kan niet als beginner. Er wordt daarom geadviseerd om eerst af te vallen en dan pas te gaan hardlopen.

Lopen kan je alleen doen, maar je zult merken dat het trainen in een groep heel stimulerend is !     Tip; samen met een bekende de cursus volgen motiveert jullie allebei! 

Breng je goede voornemens in de praktijk en meld je aan. Kijk op www.gemzen.nl bij  beginnerscursus en vul daar het online-inschrijfformulier in. Er is een maximum van 35 deelnemers.
De cursussen in Wezep en Elburg beginnen begin maart.Bekijk alle nieuws berichten