Nieuws

Vrijdag 17 Januari 2020

2019 was een succesvol jaar voor Léon Mak, met nationale titels en met een prachtige tweede plaats bij het EK Meerkamp U20. Na een relatief rustig najaar wordt er weer volop getraind voor het nieuwe seizoen. Hieronder een kort verslag van Léon over z’n buitenlandse trainingsstages.

========================================================

Van 5 tot 15 januari ben ik met mijn trainingsgroep uit Deventer voor 10 dagen weg geweest op trainingsstage naar Tenerife. Wij zijn hier naartoe geweest om ons optimaal voor te bereiden op komend indoorseizoen, wat al weer voor de deur staat! Na een paar goede trainingen in Tenerife ben ik namelijk alweer op reis.

Deze keer maar Frankrijk waar ik voor een Franse club in hun competitie zal uitkomen. De Franse competitie is elk jaar een groot spektakel wat veel exposure heeft. Ik moet voor 1 mei een wedstrijd voor de club hebben gedaan dus hebben we gekozen voor deze wedatrijd op zaterdag 18 januari in het indoorseizoen. Alles wordt hier voor mij geregeld en vergoed, de vlucht, verblijf, fysio, ze hebben hier alles.

Na mijn eerste trainingswedstrijd in eind december is dit mijn tweede wedstrijd in voorbereiding maar het NK Meerkamp in het tweede weekend van februari.

=========================================================

Wij wensen Léon veel succes en zijn benieuwd naar de resultaten

                    Op Tenerife werd in aangename temperaturen getraindBekijk alle nieuws berichten