Nieuws

Woensdag 17 Oktober 2018

Op dit moment loopt de welbekende Grote Clubactie. Een grote verloting met enkele aantrekkelijke hoofdprijzen, waarbij de verenigingen de grootste winnaars zijn; het merendeel van de opbrengst gaat namelijk naar de club. 

Gemzen doen ook mee
Bij De Gemzen doen we dit jaar ook weer mee aan deze actie. Er zijn al de nodige loten verkocht, maar wil de doelstelling (€ 2.500,00) gehaald worden, dan moeten er nog wel wat meer verkocht worden. We zitten nu namelijk op 57%.

Superlot
De verkoop kreeg deze week even een flinke boost; de dinsdagavondgroep Heerde kocht namelijk een Superlot. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en hierop wordt een clubfeest ter waarde van € 5.000,00 verloot. Het zou wat zijn; een feest winnen die je in het jubileumjaar kunt houden. 

Deadline inleveren lotenboekjes
De jeugd is met lotenboekjes op pad geweest. Deze moeten uiterlijk 22 oktober ingeleverd zijn. Ze kunnen in het postbakje van Susan Bredewolt gelegd worden.

Online verkoop tot 20 november
We hebben overigens nog even de tijd om loten te verkopen; de online-verkoop staat open tot 20 november. Nog geen lot? Ga naar  https://clubactie.nl/actie/AVDeGemzen en koop er een (of twee, of... )

                       De groep heeft zojuist het lot in ontvangst genomenBekijk alle nieuws berichten