Nieuws

Maandag 28 Januari 2019

Op zaterdag 23 februari a.s. organiseert loopgroep Wezep de tweede jubileumloop in het 70e jubileumjaar van Atletiekvereniging de Gemzen. Deze jubileumloop gaat de geschiedenis in onder de titel: de 1e Wezepsche Zeuven Heuvelenloop. De start van deze loop is naast Gasterij de Zeuven Heuvels (Stationsweg 110 te Wezep) en kent twee prachtige en verschillende routes door het Waterwingebied van 5 en 10 kilometer. De start van de 10 kilometer is om 10.30 uur en de 5 kilometer start om 10.35 uur.

De jubileumloop is onderdeel van de jubileumcompetitie, zoals die binnen de Gemzen in dit jubileumjaar gehouden wordt. Uiteraard kunnen ook atleten die geen lid zijn, meedoen. Het aantal deelnemers daarvan is beperkt (50) en wordt op volgorde van aanmelding verwerkt. Voor iedereen geldt dat zij zich vooraf moeten opgeven, zodat de organisatie op voorhand weet hoeveel deelnemers zij kan verwachten. Het .

De deelname voor leden is gratis. Niet leden betalen € 5,- bij het afhalen van het startnummer. Alle deelnemers ontvangen na afloop, bij het inleveren van het startnummer, een gratis consumptie bij de Gasterij de Zeuven Heuvels.

Op de dag van de loop zelf kun je je startnummer afhalen in de omgeving van de start. Er is geen kleed- en doucheruimte aanwezig. Inwoners uit Wezep willen wij nadrukkelijk vragen om met de fiets te komen. Parkeren kan in beperkte mate aan de voorzijde van het terrein van Van Olst Transport en op het P&R terrein van de NS.Bekijk alle nieuws berichten