Nieuws

Zondag 13 September 2020

Beste leden,

Per 1 juli zijn we in Nederland overgegaan van een ‘intelligente lockdown’ naar ‘ruimte met regels’. Dit blijft nog steeds nodig, want het coronavirus is immers nog niet verdwenen.

De regel is dat iedereen 1,5 meter afstand houdt. Voor de sportsector is een uitzondering gemaakt om tijdens trainingen en wedstrijden de 1,5 meter afstand zo kort mogelijk los te laten. Voor en na trainingen en voor en na wedstrijden geldt uiteraard de 1,5 meter afstand, ook bij ons op de baan en ook bij ons in het clubhuis, zoals dit overal van toepassing is.

Daarnaast volgen we uiteraard de hygiënerichtlijnen om verspreiding van het nieuwe coronavirus te voorkomen. Dit blijft onveranderd.

Binnenkort is het eindelijk zover dat we sinds lange tijd weer een wedstrijd op onze Lambert Dijkslag baan mogen organiseren. Op 19 september gaan de pupillen van start met de Athletics Champs en in het laatste weekend van september worden de clubkampioenschappen voor al onze leden gehouden.

Om ook tijdens deze wedstrijden aan alle regels te kunnen voldoen, is een aanpassing op ons protocol noodzakelijk. De belangrijkste wijziging daarin is de in- en uitgang van het terrein, de te volgen looproute op het terrein en in het clubhuis.

Het nieuwe protocol gaat op maandag 14 september in werking en geldt tijdens alle trainingen en wedstrijden. Zorg dat je op de hoogte bent van het protocol, volg de instructies en loop volgens de bepijlde route. Zo blijven we het samen mogelijk maken dat trainingen gegeven en wedstrijden georganiseerd kunnen worden.

Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking!

Met sportieve groet,

Het bestuur
AV "De Gemzen" Bekijk alle nieuws berichten