Nieuws

Zondag 13 September 2020

Op zaterdag 12 september reisden 9 junioren naar Harderwijk voor de eerste van 2 medaillewedstrijden. Volgende week zaterdag staan de andere onderdelen op het programma voor onze junioren. Bij de C junioren waren Nienke Wagenaar en Maud Brouwer van de partij.

Zaterdag stonden 80m, 600m, Discus en Hoog op het programma. Nienke moest helaas werken dus kwam zij alleen op de sprint en bij het hoogspringen in actie. Maud werkte wel het hele programma af. En onze dames deden het prima. Bij het hoogspringen werden ze 2 en 3. En ook bij het discuswerpen wist Maud een mooie 3e plek te behalen.

Bij de D junioren waren er 7 atleten aanwezig. Carice van Arken, Flore Kroes, Mente Kommer, Noëmi Blankvoort, Renee Blok en Brenda Wensink (allen D1) en Diane Wensink (D2). Voor de meiden waren het deze week de onderdelen 60m, kogel, ver en speer. Speerwerpen was voor de meiden D1 de eerste keer dat het onderdeel gedaan werd tijdens de medaillewedstrijd dus een mooi moment om te kijken hoe dat gaat in een wedstrijd.En ook de andere onderdelen gingen goed. De meeste meiden gingen vandaag met 1 of meerdere PR’s naar huis.

Volgende week dus het andere deel van de onderdelen in Emmeloord bij A.V. NOP.

Bekijk hier alle uitslagen

Bekijk hier de foto's van Aalt/Monique WensinkBekijk alle nieuws berichten