Nieuws

Zaterdag 2 Maart 2019

Nog maar 2 weken, dan is er de 1e Leadax-Run in Wapenveld. Met start en finish in de nieuwe fabriekshal van het bedrijf Leadax is het een loop met een bijzonder begin en een bijzonder eind (en een bijzondere doorkomst wanneer je 10 of 15 km loopt). Het is de bedoeling om in de hal een bijzonder sfeer te creëren.

Het parcours gaat over het fietspad van Wapenveld naar Hattem. In Hattem gaat de route via Astraweg en Hezenbergerweg. Over het kanaal vervolgt de route over de Kanaaldijk, Kloosterweg en het fietspad terug naar het terrein van Leadax aan de Ir. R.R. van der Zeelaan. Het is een prachtig gebied, namelijk bosgebied, bebouwing en open landschap.

Het motto voor deze loop is:  “Het is een uniek loopevenement waar je bij geweest moet zijn”

Het programma van de Leadax run is:

-          400 mtr. voor jeugd t/m 8 jaar                                     10.20 uur

-          1000 mtr. voor jeugd van 9 t/m 12 jaar                        10.30 uur

-          Leadax 5 km.                                                             10.55 uur

-          Leadax 10 km.                                                           11.05 uur

-          Leadax 15 km.                                                           11.30 uur

Bij de 400 en 1000 mtr. ontvangen de nummers 1, 2 en 3 een speciale medaille. Alle jeugdige deelnemers krijgen als herinnering een medaille.

Bij de 5 km, 10 km en 15 km in de categorieën mannen en vrouwen senioren en mannen en vrouwen 40 plus krijgen de nummers 1, 2 en 3 een prijs in natura. Alle deelnemers aan deze afstanden krijgen als herinnering een medaille.

Bekijk hier alle infoBekijk alle nieuws berichten