Nieuws

Zaterdag 6 April 2019

(door Monique Wensink)

Vandaag begon voor de pupillen het outdoorseizoen weer met de eerste medaillewedstrijd. We moesten voor deze eerste wedstrijd naar Dronten. Het weer was niet helemaal wat we gehoopt hadden want het was de hele ochtend bewolkt en ook best wel fris. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen en nieuwe gezichten! Altijd leuk, want hoe meer Gemzen hoe beter.

Zo had Magali er een clubgenootje bij in Fay, en de meisjes pupillen C waren gegroeid van 1 (Julia) naar 5 meiden omdat Zaré, Isa, Iva en Jasmijn ook van de partij waren. En de jongens pupillen c werden vertegenwoordigd door Irjan en Lars. Voor sommigen een heel nieuwe ervaring en voor anderen niet. Die waren alweer druk met hun persoonlijke records. Kunnen we die verbeteren of niet?  En ja hoor dat is weer een behoorlijk aantal atleten gelukt.

Veel blije gezichten dus vandaag in Dronten. De oudste meiden hielden ook het schema met de punten voor het eindklassement in de gaten. Ook hier werd een aantal keer het maximale van 3 punten gehaald. De dag werd afgesloten met de estafette waar 2 teams aan meededen. Al met al weer een geslaagde dag.

Bekijk hier de foto's en hier de uitslagen.Bekijk alle nieuws berichten