Nieuws

Zaterdag 6 Juli 2019

Vandaag zijn 8 A-pupillen samen met trainer Jurian afgereisd naar Emmeloord voor de jaarlijkse open A pupillen meerkamp (voorheen het Regionale Kampioenschap). Op het programma stond kogelstoten, verspringen, hoogspringen, 60m en 1000m. 

Bij de MPA2 deden Mente Kommer, Flore Kroes, Noëmi Blankvoort, Carice van Arken en Brenda Wensink mee en clubgenoot Renee Blok, nog herstellende van een flinke blessure, was er ook om de dames aan te moedigen. De dames deden het heel goed bij het kogelstoten. Daar waren en PR’s voor Mente, Flore, Carice en Noëmi. Ook bij het hoogspringen presteerden onze pupillen erg goed. Mente, Flore, Carice en Brenda sprongen alle 4 over de 1.10m , wat voor Mente, Flore en Carice een nieuw PR betekende, Brenda evenaarde haar PR.

Bij de MPA1 waren Magali Kanis en Fay Prins van de partij. Voor Magali was er een mooie 5e plaats op de 1000m en ze liep net geen PR. Ook bij de 60m liep Magali naar een mooie 6e plaats. Voor Fay begon de dag met een 5e plaats bij het verspringen. Bij het hoogspringen ging het erg goed voor Fay. Ze sprong naar een nieuw PR (1.15m) en werd daarmee 2e. Met de andere onderdelen haalde Fay ook goede prestaties en dat resulteerde in een mooie 2e plaats

Bij de JPA1 deed Gerrit Wensink mee. Hij stootte de kogel naar een nieuw PR 5,51m.Bekijk alle nieuws berichten