Nieuws

Donderdag 9 Mei 2019

Vorig jaar juni maakten we bekend dat in 2019 een clinic wordt gegeven richting een najaarsmarathon. We zijn inmiddels bijna een jaar verder, dus het komt dichterbij. Over 3 maanden is het al zover; de start van de clinic. Lijkt je zo'n clinic iets, dan betekent dat, dat je nu je hand niet meer om moet draaien voor een halve. Want de opbouw naar de marathon vindt plaats vanuit de halve. 

Keuze
De clinic richt zich in principe op de Brabant Marathon op zondag 27 oktober. Maar de Amsterdam Marathon (20 oktober) past ook in deze clinic. Je hebt dus keus.

Samen = makkelijker
Een marathon vergt een gedegen voorbereiding. Er moet veel getraind worden. Wanneer je dat samen doet, worden de trainingen makkelijker. 

Hoeveel trainingen?
Er zijn 2 groepstrainingen in de week: op dinsdagavond interval op de baan en op zondagmorgen een duurloop of wisseltempoloop (met wisselende parcoursen). Daarnaast train je individueel nog 1, 2 of 3 x per week.

Wat is je basis?
Je moet niet zo maar aan een marathon beginnen. Je moet dus de nodige halve marathons hebben gelopen en om het tempo in de duurlopen te kunnen volgen is een tijd binnen de 2 uur op de halve gewenst.    

Wat kost het?
De kosten zijn:
- € 50,00 voor niet-leden
- € 10,00 voor leden

Wanneer begint de clinic?
De eerste groepstraining is op zondagmorgen 4 augustus om 9.00 uur.  

Aanmelden of meer info?
Je kunt je aanmelden voor deze clinic door dit formulier in te vullen en op te sturen naar: wim.potjes@ziggo.nl . Wil je meer info? Stuur dan een mail naar dit mailadres. Bekijk alle nieuws berichten