Nieuws

Vrijdag 5 Juli 2019

Afgelopen woensdag was het de laatste keer dat Jur Teeuwen als vaste trainer voor de woensdagavondgroep stond. Op z'n 65e is Jur begonnen aan deze klus en nu (Jur is inmiddels 79) was het tijd om het stokje over te dragen. Denk niet dat Jur het rustiger aan gaat doen; hij werkt nog steeds 20 uur per week en zit (buiten de Gemzen) in enkele commissies. Ook heeft hij nog het plan om volgend jaar (op z'n 80e dus) de marathon van Amsterdam te lopen. Daar moet natuurlijk voor getraind worden!

Er was woensdagavond een mooie groep atleten naar de baan gekomen om de laatste training mee te maken. Na de training kreeg Jur van de leden van de woensdagavondgroep een praktische en een smakelijke attentie en uit handen van Wim Potjes (namens het bestuur) een mooie bos bloemen. 

Hoe nu verder op woensdagavond? Het stokje is nog niet aangenomen! Iets voor jou? Laat het weten! De komende periode zal geprobeerd worden met een roulatieschema de trainingen in te vullen. Maureen Houtman is voor nu even het aanspreekpunt. Overigens blijft Jur wel beschikbaar om in geval van nood in te vallen. 

Aalt Wensink was als fotograaf aanwezig en hij heeft een mooie reportage gemaakt.Bekijk alle nieuws berichten