Nieuws

Donderdag 27 Juni 2019

Vanavond stond de jaarlijkse ouder-kind meerkamp weer op het programma. Zo vlak voor de vakantie is dit altijd een leuke afsluiter van het seizoen. De pupillen mogen het samen met hun vader, moeder of ander familielid opnemen tegen de andere ouder-pupillen koppels. Het is altijd een mooi gezicht om te zien dat er een aantal fanatieke ouders tussen zitten.

De avond bestond uit drie onderdelen. De koppels konden punten halen op ieder onderdeel en de koppels met de meeste punten waren natuurlijk de winnaars van de avond. Maar het gaat natuurlijk om de gezelligheid. De onderdelen van vanavond waren verspringen, vortex gooien en een estafette.

Voordat iedereen begon liet pupillencoördinator Harry Kaal even zien hoe de estafette gedaan moest worden. Daarna begon iedereen aan de onderdelen. Ieder onderdeel duurde ongeveer 15 minuten.

Rond de klok van 19.00 uur had iedereen de onderdelen gedaan en konden de punten worden opgeteld door de trainsters. En daarna werden de diploma’s geschreven. Toen de punten geteld waren werden de diploma’s uitgereikt door Harry. Iedereen had natuurlijk goed zijn best gedaan en dat was ook wel te horen bij het uitreiken van de diploma’s. Er waren veel kinderen met hetzelfde aantal punten. Uiteindelijk leverde deze avond drie winnaars op. Sara, Flore en Brenda hadden samen met hun vaders allemaal 22 punten behaald. Zij kregen een klein kadootje van Harry.

Bekijk hier de foto's van Monique WensinkBekijk alle nieuws berichten