Nieuws

Maandag 17 Juni 2019

De Wedstrijd Organisatie Commissie (W.O.C.) van Atletiekvereniging ‘De Gemzen’ organiseert – naast diverse baanwedstrijden – ook jaarlijks ca. 5 wegwedstrijden per jaar. Het parcours van deze wedstrijden loopt (na een start vanaf de atletiekbaan of vanaf een bedrijfsterrein) door de prachtige omgeving van de gemeente Heerde. Met hulp van vele vrijwilligers zet de W.O.C.  een prachtig evenement neer wat vele hardlopers doet besluiten ‘to visit Heerde’. Een mooi stukje promotie voor Heerde en onze vereniging natuurlijk.

Wellicht heb jij de sfeer op zo’n wedstrijddag ook al eens zelf ervaren of ervaringsverhalen van deelnemers/vrijwilligers gehoord.  En gedacht ‘dat wil ik ook eens meemaken’. Dan is dit jouw kans! Wij hebben namelijk een vacature binnen de W.O.C. Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger die de coördinatie van de huidige groep vrijwilligers op zich wil nemen. Je hoeft niet deel te nemen aan overleggen of commissielid te worden. We vragen alleen of je ca. 5x per jaar een groep (ca. 75) vrijwilligers wilt werven. Het kost je per wedstrijd ca. 8 uurtjes voorbereiding en op de dag zelf ca. 2 uurtjes. Je legt contact per mail/telefonisch/via whatsapp en/of face-to-face op een moment dat jou het beste uitkomt.

Wij zoeken iemand die makkelijk en op een plezierige en motiverende manier contact legt met onze vrijwilligers (leden en niet leden).  Schroom niet om, als je 5x net iets teveel vindt, toch te reageren. Het is namelijk heel goed mogelijk om deze taak met meerdere personen uit te voeren. Wij zorgen uiteraard voor een goede begeleiding zodat je vanaf september 2019 goed ingewerkt aan de slag kunt.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de huidige coördinator Theo Fredriks via 06-38252578 of mail naarBekijk alle nieuws berichten