Nieuws

Donderdag 29 Augustus 2019

Op woensdagavond 28 augustus gaf Bas Mekking voor het laatst training aan de cd-junioren. Het mooie weer was voor hem aanleiding om alle deelnemers te verrassen met een ijsje, Aleid Bosch trakteerde Bas namens de vereniging op een stevige bos bloemen in de Gemzen kleuren en een overzicht van 7 jaar Bas bij de Gemzen.

Bas werd in augustus 2012 wedstrijdlid van de Gemzen. Nu hij afscheid neemt laat hij ons met een stevige erfenis aan clubrecords achter: kijk maar eens in de categorieën mannen 35+ en 40+. Dat wordt voor de volgende generatie een hele klus om daar tussen te komen! In veel wedstrijden kwam hij op het podium, waarbij vooral de prestaties tijdens de verschillende Nationale Kampioenschappen in het oog springen.

Vanaf september 2015 trainde hij de cd-junioren op de mila (middellange afstanden) onderdelen van de meerkamp. Het kon niet anders dan dat hij zijn enthousiasme goed kon overbrengen op de atleten. Hij was een populaire trainer, die altijd op zoek was naar betere trainingsmethoden. Bij de afscheidstraining waren er dan ook heel wat “Bedankt Bas” t-shirts te zien!

De derde rol die Bas, dit keer voor een deel ook achter de schermen, speelde was die van sponsor. Naast het bord langs de baan en de advertentie in het clubblad sprong hij ook financieel bij in het organiseren van evenementen.

Bas, je weet dat we je vertrek jammer vinden, maar we respecteren je besluit! Het ga je (en Storm) goed bij Cialfo!Bekijk alle nieuws berichten