Nieuws

Vrijdag 27 September 2019

Vorig jaar deed De Gemzen mee aan de Rabo-actie om geld in te zamelen voor de vereniging. Ook dit jaar hebben we ons aangemeld. In de periode van 27 september tot en met 11 oktober kan ieder lid van de Rabobank stemmen op de verenigingen die hij/zij een goed hart toedraagt. Voorwaarden;

-          alleen een lid (vanaf 12 jaar) van de Rabobank mag stemmen,

-          ieder lid mag 5 stemmen uitbrengen, maar maximaal 2 op dezelfde vereniging.

Ook dit jaar hebben we weer gekozen om het geld te besteden aan het calisthenics rek. Dit toestel komt op de baan staan en maakt het mogelijk spieren te trainen zonder dat je met gewichten hoeft te werken. Eerdere acties hebben ook al geld opgeleverd maar er is nog meer nodig!

Leden van de Rabobank krijgen rond 27 september een mail van de bank waarin wordt uitgelegd hoe je dat moet doen. Kijk anders op Rabobank.nl/clubsupport en kies “Rabobank Noord Veluwe”. Als je wel een Rabo-rekening hebt maar je nog niet als lid hebt aangemeld doe dat dan eerst. Op internet zoek je naar de pagina “Rabobank Noord Veluwe lidmaatschap” en daar je naam, geboortedatum en rekeningnummer invullen is genoeg. Voortaan krijg je dan ook ieder kwartaal het Rabo-blad “Dichterbij” toegestuurd.

De Rabo-actie, die vorig jaar in mei werd gehouden, leverde ons  645,- euro op (kijk op onze website de Nieuws pagina van 24 mei 2018 met een trotse Martin Bastiani!). Help je ons aan een nog hoger bedrag? Ook mensen die geen lid van de Gemzen mogen ons steunen! Vraag familie (opa en oma?), buren en kennissen om twee stemmen uit te brengen op “De Gemzen”!

Stem op De Gemzen ! 



Bekijk alle nieuws berichten