Nieuws

Vrijdag 11 Oktober 2019

In het kader van 70 jaar Gemzen willen wij als jubileumcommissie er een feestjaar voor iedereen van maken.  Na een feestelijke nieuwjaarsreceptie trakteerden we de loopgroepen op de jubileumlopen, de vrijwilligers op een mooie vrijwilligersavond en nu was het de beurt aan de baanatleten en hun trainers en de wandel- en zaterdagochtendloopgroep. Dankzij de fondsenwerving konden we er tijdens de clubkampioenschappen een feestje van maken. De zaterdagochtendloopgroep heeft gebruik gemaakt van ons verzoek om tijdens de clubkampioenschappen een mooie wandeltocht van circa 6 km te komen doen. Met onderweg een aantal vragen en een foto opdracht waarbij elk goed antwoord een letter opleverde, bij terugkomst in het clubhuis werd er gepuzzeld. Het woord was JUBILEUM en dit was heel snel geraden. Als afsluiting was er voor elke wandeldeelnemer een broodje met gehaktbal.

Voor alle deelnemers van de clubkampioenschappen en de vrijwilligers stond er een fotocaravan op het terrein waarin je samen met je vriendjes, vriendinnetjes, ouders, trainers en vrijwilligers lekker gek en gezellig op de foto kon gaan. 't Was de hele middag leuk druk bij de caravan, en de foto’s mochten gewoon mee naar huis. Daarnaast kwam er om 14.30 uur een foodtruck het terrein op rijden waar iedereen een ijsje en broodje hamburger kon halen, ook dit was een enorm succes. In combinatie met het prachtige weer is het voor de jubileumcommissie een dag met een gouden randje geworden. Zelf hebben wij nog meegedaan met de koppelloop, wel jammer dat we net laatste werden ????

Wij,  Yvonne en Hester,  willen iedereen die aanwezig was op de clubkampioenschappen of geholpen heeft in de voorbereiding bedanken voor dit heerlijke feestje, want zo hebben wij het ervaren.Bekijk alle nieuws berichten