Nieuws

Donderdag 10 Oktober 2019

In korte tijd zijn een viertal juniorentrainers vertrokken bij De Gemzen. Het bestuur van Cialfo heeft van drie van de vier trainers het verzoek gekregen om zich aan te mogen sluiten bij Cialfo. Het vertrek van deze trainers heeft er toe geleid dat ook een aantal Gemzen-atleten lid zijn geworden van Cialfo om daar hun trainingen te gaan volgen. Dit vinden wij als Gemzen natuurlijk bijzonder jammer, maar beide keuzen worden door De Gemzen gerespecteerd. 

De Gemzen en Cialfo zijn twee bloeiende atletiekverenigingen en (h)erkennen elkaar als goede buren. Beide besturen vinden het belangrijk om hierover duidelijk te communiceren en stuurt daarom dit bericht rond aan hun leden. De besturen van Cialfo en De Gemzen houden elkaar op de hoogte van verdere ontwikkelingen en onderhouden hierover onderling contact.

Het vertrek van de trainers is natuurlijk een aderlating voor De Gemzen, maar gelukkig kunnen we melden dat het rooster met trainers en trainingen “dicht” is, zodat de continuïteit van de trainingen voor de juniorengroepen aan het begin van het nieuwe atletiekseizoen is geborgd.

Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, meldt dit dan bij het overbruggingsbestuur. Aleid, Wim of Reint gaan dan graag een persoonlijk gesprek aan. Laten we vooral met elkaar in gesprek blijven. Maandag 14 oktober is daarvoor de eerste gelegenheid. We organiseren dan een bijeenkomst en informatieavond voor ouders en atleten. Vanaf 20.15 uur ben je van harte welkom.Bekijk alle nieuws berichten