Nieuws

Woensdag 27 November 2019

Voor het vierde jaar op rij organiseren we, in samenwerking met de ATB-vereniging Oldebroek, de Rabo verlichte Cross. Dit jaar op maandagavond 30 december. Een mooie tijd; veel mensen zijn vrij, gezellige sfeer in huis, kerstkransje hier, oliebolletje daar. De pondjes vliegen eraan! Daar doen we dus weer wat aan.

Het is natuurlijk heel bijzonder; crossen in het donker. Maar met de prima verlichting op de ATB-baan is alles heel goed te zien. Er is een programma voor iedereen. 

Parcours nog uitdagender!
Het circuit wordt nog ieder jaar aangepast. Zo is afgelopen zomer de "Van Werven bult" gemaakt. Een pittige heuvel die het nog spectaculairder maakt. Die wil je natuurlijk uitproberen!

Passende herinnering
Ook dit jaar worden de deelnemers na afloop weer beloond met oliebollen van Bakkerij Jonker, de beste oliebollenbakker van Nederland !

Op tijd inschrijven!
De voorinschrijving is nog maar net geopend, en er zijn al een flink aantal inschrijvingen binnen. Let erop dat er een deelnemerslimiet is (op 4 en 8 km 150 per afstand). Wil je zeker meedoen, zorg dan dat je op tijd inschrijft.

Ga hier naar de pagina's met alle infoBekijk alle nieuws berichten