Nieuws

Woensdag 20 November 2019

Komende zaterdag organiseren we weer onze jaarlijkse indoorwedstrijd. Dan is de Faberhal in Heerde weer het toneel van het Koninklijke Van der Most Jeugd Indoor Gala. Ruim 200 pupillen en junioren zullen het tegen elkaar opnemen in een meerkamp. De onderdelen van deze meerkamp zijn: 30 meter sprint, hoogspringen en kogelstoten. Het is voor velen de eerste indoorwedstrijd van het seizoen, altijd spannend hoe het gaat.

Omdat een tiende verschil in tijd veel invloed kan hebben op de einduitslag, zal op de 30 meter sprint weer gebruik gemaakt worden van elektronische tijdwaarneming. Zo worden alle gelopen tijden exact, tot in honderdsten van een seconde, weergegeven. 

De indoor begint om 9.00 uur met de jongste jeugd en is naar verwachting rond 16.00 uur afgelopen. De verrichtingen van de jeugdige atleten zijn prima te volgen vanaf de hoger gelegen tribune. Dus kom gerust kijken en geniet van mooie sport! Bekijk hier het chronoloog en de deelnemers. De resultaten zijn daar ook "live" te volgen. Bekijk alle nieuws berichten