Nieuws

Woensdag 13 November 2019

Zoals jullie wellicht gelezen hebben heeft een groep van 42 Gemzen vorige week zondag een bijzondere jubileum-duurloop gedaan.  Nadat de route was afgelegd verscheen er een bijzonder plaatje op de Garmin (of Strava).

“Wat jammer dat ik er niet bij was”, hoorden we nadien. Daarom nodigt Roel Fidder (de bedenker van deze loop) iedereen die de route ook (of nog een keer) wil lopen uit om deze duurloop nogmaals te doen.

Hier de uitnodiging van Roel:

Beste mede-Gemzen,
Op zaterdag 23 november gaan we nog een keer de Jubileumloop doen, speciaal voor iedereen die ook graag de Gems op de kaart wil vastleggen.
Ongeveer 80% van de route is onverhard. Afhankelijk van het weer kan het flink nat of modderig zijn, oftewel de route is goed geschikt voor trailschoenen.

Het eerste deel van de route is 9km. Na 9km zijn we terug bij de Schaapskooi. Je kunt dan stoppen als je wilt. We lopen dan wel meteen door voor het tweede deel. De totale route is bijna 16km.
We zullen als groep steeds bij elkaar moeten blijven, dus het tempo zal niet erg hoog liggen. De eerste keer lag het gemiddelde tempo net onder de 7:00 min/km.
Vergeet niet om je loop te loggen op je Garmin, Strava of een andere app.

Ik neem een thermosfles koffie mee. Als enkelen van jullie ook koffie of thee mee willen nemen, dan kunnen we gezellig afsluiten. In “het Spiekertje” kunnen we zelfs droog staan, mocht het regenen.
Dus: zaterdag 23 november, 9:00 JubileumloopBekijk alle nieuws berichten