Nieuws

Woensdag 13 November 2019

Komende zaterdag is al weer de 6e editie van de Veldkamp Witgoed Run Bike Run. De organisatie is in handen van ATB-vereniging ’t Loo en Loopgroep Elburg van De Gemzen.  In 2014 werd de eerste RBR gehouden en met uitzondering van een uitstapje in 2017 naar Landal Landgoed ’t Loo vonden deze allemaal plaats op het ATB-circuit van ATB-vereniging Oldebroek. Dit jaar is het ook weer draaien, keren en heuvels bedwingen op het prachtige parcours van de ATB-vereniging. Voor de  ATB’ers is een extra lus toegevoegd in het bos.

Om 13.00 uur gaan 48 individuele atleten (37 mannen, 11 vrouwen) van start voor hun 4 km hardlopen, 12 km atb’en en 3 km hardlopen. Onder de deelnemers 2 Gemzen: Carlo van Dijk en Aarnout Huijssoon. Verder staat niemand minder dan Anna van der Breggen aan de start. Ze heeft zo’n beetje alles al gewonnen en we zijn heel benieuwd hoe ze op deze discipline uit de voeten kan.

Om 15.00 uur is het de beurt aan de duo’s.  “Gewone” duo’s en Business-duo’s. Hier zien we 25 teams aan de start en ook hier is het 4 km lopen, 12 atb’en en 3 lopen. Onder de lopers van de duo’s zien we 5 Gemzen: Klaas Draaijer, Aalt Wensink, Wim Westerink, Gerard Krist en Annet Bultman.

Kom kijken en moedig onze Gemzen aan.  Bekijk alle nieuws berichten