Nieuws

Zondag 27 September 2020

Tijdens de prijsuitreiking bij de clubkampioenschappen was er nog een bijzonder moment . Martin Dijkslag werd in het zonnetje gezet vanwege 50 jaar lidmaatschap.  

In die tijd was het ongetwijfeld zo dat je pas lid mocht worden met je 8e jaar. Anders was hij nu ongetwijfeld al 58 jaar lid. Atletiek is hem immers met de paplepel ingegoten.

Voorzitter Bram Berends sprak Martin (en de aanwezigen) toe. Hij memoreerde wat Martin voor de vereniging heeft betekend en nog steeds betekent. Na een verdienstelijke atletiekcarrière met als specialiteit de 1500 meter en de cross beheert Martin inmiddels al wel zo’n 35 jaar het wedstrijdsecretariaat. Inschrijvingen invoeren en verwerken, startnummers toekennen, jurylijsten maken, uitslagen verwerken en deze op de website plaatsen. Medailles regelen, etc. Ook heeft Martin, al heel wat jaren lid van verdienste,  de eerste website van onze vereniging gemaakt. Letterlijk dus een man van achter de schermen. Uit handen van Bram kreeg Martin een mooie plaquette en een bos bloemen..  

                                              achter de schermen.......Bekijk alle nieuws berichten