Nieuws

Zaterdag 21 December 2019

Na ruim 30 jaar is Reint Scholten gestopt met het trainerschap van de Loopgroep Wezep. Vanmorgen was de laatste training onder zijn leiding. Maar liefst 37 lopers hadden de loopschoenen aangetrokken. En het werd een bijzondere training. Reint had de lopers uitgenodigd om 8.00 uur aanwezig te zijn bij Dansschool Bruinewoud. Het was toen nog te donker om het waterwingebied in te gaan. Dus werden de lopers in de Dansschool door de dochter van Reint getrakteerd op een lesje Zumba. Een mooie warming-up.

Daarna op naar het waterwingebied voor een lekker looptraining. Maar daarmee was men er nog niet. Reint had nog een verrassing in petto: een speciale cooling-down bij Personal Fitness, waar Reint’s vrouw Greetje werkzaam is. De buik- en bilspieren kregen daar een hele stevige training die de meesten nog wel een paar dagen zullen voelen, vermoeden we.

Hierna werd weer koers gezet naar de Dansschool waar afgesloten werd met een kopje koffie (of thee) met wat lekkers.
Namens het bestuur was Wim Potjes aanwezig om Reint een bos bloemen en een kleine attentie te overhandigen voor de vele jaren training geven. En Annet Bultman had nog een smakelijke verrassing voor Reint, waarbij ze haar toespraak in dichtvorm voordroeg.

Reint heeft er voor gezorgd dat hij geen gat achterlaat; Feike Koops is toegevoegd aan het trainerskorps en Freek van de Graaf gaat in de zomertijd de loopgroep op maandagavond ondersteunen. Verder zorgt Hetty Wierenga-Groen voor de coördinatie rondom de trainingsschema's (en publicatie op de website). En Reint? Die gaat lekker trainen.Bekijk alle nieuws berichten