Nieuws

Donderdag 19 December 2019

Wat een bijzonder jaar: 70 jaar Gemzen.  Eén van onze ideeën was om een loop competitie op te zetten in het teken van het getal 70. Dus bedachten we dat je in competitieverband 70 km of 35 km binnen dit jaar kon lopen bij clubloopjes. Die clubloopjes moesten naast de bestaande lopen dan wel uitgebreid worden met extra lopen. 

We gingen alle loopgroepen langs en vol enthousiasme zijn er maar liefst vier extra lopen georganiseerd. In Wezep, Wapenveld, Elburg en Hattem hebben we een fantastische samenwerking onder de loopleden gezien. Wat resulteerde in werkelijk prachtige lopen. Als jubileumcommissie zijn we daar zo trots op. Wat hebben we veel deelnemers gezien bij alle lopen, in 1 woord geweldig.

Voor de uitslag is gekozen om een leeftijdscorrectiefactor toe te passen zodat iedereen van jong tot oud kans heeft om te winnen. Op de nieuwjaarsreceptie willlen we een compilatie van de jubileumcompetitie laten zien en dan volgt ook de prijsuitreiking van deze mooie competitie. De uitslagen vind je onder het kopje Gemzen 70 jaar.

Yvonne Kremer  en Hester WoutersenBekijk alle nieuws berichten