Nieuws

Vrijdag 25 September 2020

Dit weekend staat in het teken van de clubkampioenschappen. En het weekend begint al op vrijdagavond rond de klok van half zeven. De junioren en senioren gaan dan van start en een vervolg hiervan vindt plaats op zaterdagochtend. De pupillen komen op zaterdagmiddag in actie. 

Bij de clubkampioenschappen hoort publiek. Wel vragen we jullie (atleten én publiek) om de regels omtrent corona goed in acht te nemen. Houd 1,5 meter afstand van anderen. Was/ontsmet met regelmaat uw handen en hoest en nies in uw elleboog. Vermijd drukte. Rondom de baan en in het clubhuis gelden verplichte looprichtigen, deze staan duidelijk aangegeven. Houd je aan deze regels en respecteer het als iemand van de vrijwilligers je hierop aanspreekt. Bij klachten blijf je thuis en ga je niet naar een training of wedstrijd. Laat je in dat geval testen en wacht de uitslag van de test thuis af.

Wil je het gehele protocol nog eens nalezen, klik dan hier. 

We kunnen veel maatregelen nemen en een mooie wedstrijd in elkaar zetten, maar wat we niet in de hand hebben, is het weer. Er wordt helaas nogal wat regen voorspeld voor aankomend weekend. Het is goed om te weten dat het niet de bedoeling is om te schuilen in het clubhuis. Dat gaat met de 1,5 meter afstand niet lukken. Ook is de ruimte onder de party-tenten zeer beperkt. Wees hierop voorbereid!

Indien op zaterdagochtend blijkt dat het weer te onstuimig wordt, bestaat de kans dat het zaterdagprogramma geannuleerd wordt. Hou onze website in de gaten! 

Laten we hopen dat het niet nodig is en de weergoden ons goed gezind zijn, zodat we er met elkaar een mooi, gezellig en sportief weekend van kunnen maken.

Tot vrijdag en/of zaterdag op de baan!Bekijk alle nieuws berichten