Nieuws

Zondag 1 Juli 2018

Op zaterdag 27 oktober organiseren we, in samenwerking met dalli De Klok, de 36e dalli-run. Deze loop van de vallende bladeren, is dé najaarsklassieker van de Noord-Veluwe. Er is voor ieder wat wils: de jeugd t/m 8 jaar loopt 700 meter, de jeugd van 9 t/m 12 jaar 1400 meter en er is een 5, 10 en 15 km. De 15 km is de hoofdafstand, maar de 5 en de 10 km kennen de meeste deelnemers.

Inschrijving open
De dalli-run is onze loop met de meeste deelnemers. Het prachtige parcours spreekt tot de verbeelding bij het loperslegioen. Wil jij dit jaar ook (weer) meedoen? Schrijf je dan nu in! Je hebt dan een mooie stok achter de deur om te (blijven) trainen. 

Prijzen
Net als vorig jaar komen de eerste jongens en meisjes en mannen en vrouwen per afstand op het podium. De nummers 1, 2 en 3 op iedere afstand worden beloond voor hun prestatie. De prijs is een beker of een passende attentie van dalli (maar geen geldprijzen).

Clinics
In aanloop naar de dalli-run organiseren we weer trainingsclinics voor een snelle 10 km. Kijk voor meer informatie daar over op de speciale pagina. Bekijk alle nieuws berichten