Nieuws

Zaterdag 30 Juni 2018

Dit weekend is een echt competitieweekend: alle Gemzen-ploegen die dit jaar aan de competitie meedoen komen in actie. De pupillen zijn vandaag in Epe voor hun Athletic Champs wedstrijd en de C/D-junioren zijn in Zwolle voor hun derde competiewedstrijd. Morgen komen de mannen- en vrouwenploegen in actie.

Promotie of degradatie
Er staat iets op het spel: de meisjes D kunnen zich plaatsen voor de landelijke finale op 8 september. De eerste 12 teams plaatsen zich daarvoor en de Gemzenmeiden staan na 2 wedstrijden 11e. De mannenploeg moet in Harderwijk proberen om de degradatiewedstrijd af te wenden.  Dat zal niet meevallen. Puntenpakker Léon Mak is geblesseerd en dus niet van de partij. Daar staat de terugkeer van Bas Mekking, Stijn Tromp en Denis Jolwa tegenover. Bovendien zijn Marcel van den Bosch en Steven Hanekamp nieuw in het team.

De vrouwenploeg gaat zich in Apeldoorn proberen te kwalificeren voor de promotiewedstrijd. Dan moeten ze de 7e plaats waarop ze nu staan zien vast te houden. De ploeg is volledig, dus we hebben goede hoop. 

Supporters welkom !
Zoek je nog een leuk uitje voor morgen? Of denk je "wat zal ik morgen eens gaan doen?" Ga naar Apeldoorn of Harderwijk (of een combinatie) en moedig onze mannen/vrouwen aan! Bekijk alle nieuws berichten