Nieuws

Zondag 25 Juli 2021

Dit voorjaar konden de beginnerscursussen bij De Gemzen niet doorgaan. Dat was jammer want door Corona zijn/wilden veel mensen gaan (hard)lopen en een goede begeleiding daarbij is natuurlijk heel belangrijk. Maar goed nieuws; in september start een beginnerscursus in Heerde. De startdatum is donderdag 9 september. En de cursus vindt plaats op onze (veilige) atletiekbaan. 

Het is de eerste keer dat een beginnerscursus in het najaar wordt gegeven en er worden de nodige aanmeldingen verwacht; na de vakanties zijn er ook velen die vinden dat er wat aan de conditie gedaan moet worden. Bij De Gemzen ben je aan het goede adres!

De cursus is laagdrempelig en heeft als doel om je op een leuke maar toch effectieve manier kennis te laten maken met de loopsport. De training is zo opgezet dat je na 13 weken een afstand van 5 kilometer kan hardlopen. 

De cursus is niet direct bedoeld om gewicht kwijt te raken. Om dat te bereiken zul je de nodige kilometers moeten maken en dat kan niet als beginner. Er wordt daarom geadviseerd om eerst af te vallen en dan pas te gaan hardlopen.

Zoals aangegeven is de eerste cursusavond op donderdagavond 9 september en het begint om 19.30 uur. De training duurt een uur. De cursus kost 50,00 euro en na afloop wordt je beloond met een fraai loopshirt.

Lopen kan je alleen doen, maar je zult merken dat het trainen in een groep heel stimulerend is !     Tip; samen met een bekende de cursus volgen motiveert jullie allebei! 

Aanmelden kan door het online-inschrijfformulier in te vullen. Er is een maximum van 35 deelnemers.Bekijk alle nieuws berichten