Nieuws

Maandag 13 Mei 2019

Arnold Bredewolt, één van de juniorentrainers, is zaterdag 11 mei geslaagd voor de opleiding tot Basis Looptrainer 3. 

De opleiding Basis Looptrainer 3 is een opleiding van 7 workshops met aanvullende opdrachten die in de eigen trainerspraktijk werden uitgevoerd. De opleiding heeft tot doel zelfstandige trainers op te leiden. De nadruk van de opleiding ligt op het training geven van atleten. De opleiding is bedoeld voor trainers met loopervaring die zelfstandig op een verantwoorde wijze een groep atleten (junioren of senioren) training willen geven. 

Het examen vond plaats op het complex van AV '34 in Apeldoorn en Annemarie van Houweling was de praktijkbegeleider. Het praktijkexamen bestond uit een intake gesprek, het geven van een training aan een groep atleten en een nagesprek. Hiervoor waren 12 BCD-junioren van de Gemzen mee gekomen en kregen training van Arnold, waarbij de beoordelaar nauwkeurig de training beoordeelde. De training verliep heel goed en Arnold bleek met vlag en wimpel geslaagd. 

Arnold, van harte met het behalen van dit diploma en wij wensen jou nog heel veel trainersplezier bij de Gemzen!Bekijk alle nieuws berichten