Nieuws

Woensdag 6 Oktober 2021

Onlangs hebben een drietal pupillen-/juniorentrainers afscheid genomen als trainer

Iris Bakker is gestopt als (hulp)trainster bij de pupillen.
Zo’n 5 jaar geleden volgde Iris de interne curus van Harry Post om zo ondersteuning te kunnen geven bij de trainingen van onze jongste pupillen, waar haar dochter Rebecca toen ook deel van uitmaakte. Wekelijks was ze op de baan om de allerkleinsten de beginselen van atletiek bij te brengen, veelal in leuke spelvormen, uiteraard altijd met een achterliggende gedachte.
Toen haar kinderen geen lid meer waren van De Gemzen, bleef Iris trouw aan het wekelijks training geven en uiteindelijk hielp dochter Rebecca zelfs mee.
Nu komen er andere activiteiten op haar pad en is het tijd om afscheid te nemen. De kinderen werden door Iris en Rebecca getrakteerd op wat lekkers en natuurlijk maakte Jeannet Kommer namens het bestuur graag van de gelegenheid gebruik om hen te bedanken voor hun enthousiaste inzet gedurende de afgelopen jaren. Iris en Rebecca bedankt!

Arjanne Rorije-Lever heeft vanwege persoonlijke omstandigheden afscheid moeten nemen als trainster van de D-junioren. Arjanne heeft enkele jaren training gegeven en behaalde 2 jaar geleden haar diploma Basis Looptrainer 3. We hopen haar in de toekomst terug te zien als trainster. Arjanne; bedankt voor alle trainingen. 

Donimic Prins heeft enkele jaren met plezier training gegeven aan de mini/C pupillen. In verband met meer drukte in de avonduren is het voor hem niet meer te combineren, vandaar dat hij ook afscheid heeft moeten nemen.  Dominic; bedankt voor je inzet!

Arjanne en Dominic werden tijdens de clubkampioenschappen in de bloemen gezet.Bekijk alle nieuws berichten