Nieuws

Zaterdag 5 Mei 2018

Vandaag zijn er 12 pupillen van a.v. de Gemzen afgereisd naar Meppel voor de 2e medaillewedstrijd van dit seizoen. Het was een prachtige sportdag en ook voor de ouders was het goed toeven in Meppel. ’s Ochtends vroeg werd er al een plek bemachtigd door een aantal gemzenouders en de picknick kleden werden in het gras gelegd. Ook de pupillen vonden elkaar alweer snel. Iris Bakker was begonnen met de warming up en daarna kon de dag worden begonnen.

De meisjes pupillen A1 waren er nog niet die begonnen om 10.00 uur met het programma. Er werd begonnen met verspringen MPA2, Balwerpen MPB en Hoogspringen MPC. Daar sneuvelden de eerste PR’s gelijk al. Om 10.00 uur was het de beurt aan de MPA1 voor de 60mH en daarna was het de beurt aan JPB voor het balwerpen. Toen was iedereen begonnen aan deze mooie dag. Ook in de loop van de ochtend werden er nog meer PR’s gebroken. Een goede dag dus voor onze pupillen. Er werden diverse mooie prestaties neergezet. Tussendoor was er nog even een moment om een gezellige groepsfoto te maken.

Aan het eind van het programma was er voor alle groepen nog een loopafstand. De meisjes pupillen C liepen een 600m en alle anderen liepen de 1000m. Ook hier werden weer PR’s gelopen. En het was ook mooi om te zien dat iedereen meeleefde met de anderen en ze aanmoedigden. Of het nu ging om de snelste lopers of de minder snelle lopers dat maakte allemaal niks uit.

Al met al een gezellige en geslaagde dag met verschillende mooie prestaties van onze Gemzen pupillen.  Klik hier voor de uitslagen en hier voor de foto's.Bekijk alle nieuws berichten